Zlatarski obrt Golub

Kroz majstorski rad do prekrasnih kreacija

Zlatarska radionica u vlasništvu obitelji Golub postoji još od 1957. godine na istoj adresi, u zagrebačkoj Ilici 36. Još od tog vremena imaju vjerne kupce koji su dolazili kod gospodina Josipa, a sad vjeruju njegovu sinu Marijanu, koji istim žarom izrađuje nakit. Usmena predaja najbolja je preporuka, a to ovom tradicijskom obrtu ne nedostaje.

Unikatni ručni radovi su, uz kvalitetu izrade, njihova najveća prednost. Vizija klijenta uvijek se poštuje. Možete donijeti nacrt ogrlice, prstena ili naušnica i uz pomoć stručnjaka dobit ćete točno ono što ste zaželjeli.  Zdenka Žuković, po kojoj je prepoznatljiv hrvatski topljivi Zdenka sir dobio ime, redovito je dolazila kod obrtnika Goluba više od četrdeset godina.

zlatarski_obrt_golub06

Uglavnom rade sa zlatom, žutim, bijelim i crvenim, koriste samo prirodne materijale te nude veliki izbor poludragog i dragoga kamenja. Uz tradicijski oni su i umjetnički obrt jer proizvode nakit vlastite kreacije koji spaja duh modernog s duhom prošlog vremena. Gledajući njihov nakit, osjećat ćete kao da vas vodi u daleku, predivnu priču nekoga drugog vremena.

Osim unikatnih radova u zlatarsku radionicu možete donijeti na popravak nakit svih vrsta od zlata i srebra, na čišćenje, pjeskarenje, pa i prenizavanje ogrlica od bisera i poludragog i dragoga kamenja. U slučaju izgubljenoga kamena ili bisera možete ga zamijeniti, kao i ugravirati sliku, ime ili poruku.

Majstori će stručnim radom i ono što se na prvu čini nemogućim učiniti prekrasnom stvarnošću. Više od 50 godina izrade nakita zaslužno je za svakodnevno usavršavanje i pružanje što bolje usluge, koja vas neće razočarati.

KONTAKT BROJ:
+385 1 4833 953

WEB:
zlatarna-golub.hr

E-MAIL:
marijan.golub@zgt-com.hr
zlatarski_obrt_golub@zagrebcrafts.hr

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 08:00 –  12:00
Subota: 08:00 – 13:00

ADRESA:
Ilica 36 (u dvorištu);
10 000 Zagreb

Postavite pitanje ili naručite:

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu