Zlatarna Bijou

Obiteljska tradicija duga 30 godina

S tradicijom dugom 30 godina Tea Jagarinec danas uspješno vodi obiteljski obrt koji su pokrenuli njezini roditelji. Posljednjih deset godina zlatarski obrt Bijou vodi sa suprugom Dubravkom te kreiraju isključivo ručno rađeni nakit.

Od preuzimanja obrta udahnuli su novu dimenziju starozlatarskoj tradiciji stvaranjem jedinstvenih umjetničkih kolekcija nakita. Osim zlata i srebra okrenuli su se materijalima poput mesinga i bakra te, kako kažu, rade sve što je obradivo zlatarskom tehnikom.

bijou07

Za kolekcije koriste koralje, drago i poludrago kamenje, a mušterije privlače unikatnim komadima sa zanimljivom pozadinskom pričom. Vlasnica obrta inspiraciju pronalazi u različitim motivima te kao matematičarka ne krije fascinaciju geometrijskim oblicima koje često koristi u stvaranju nakita.

Iz bogate ponude ponosno izdvajaju kolekciju Bijou Candies s prstenovima i naušnicama u kombinaciji srebra i zlata s drvom.

Osim nakita Tea i Dubravko Jagarinec izrađuju zanimljive minijaturne skulpture, a sudjelovali su i na brojnim izložbama nakita te raznim modnim revijama.

S obiteljskom galerijom nakita Tea i Dubravko Jagarinec njeguju tradicionalne tehnike izrade s pomaknutim i modernim dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu