Urarski servis Omega

Urarska radionica od 1928. ovlaštena za servisiranje satova Omega, Longines, Tag Heuer i Rado

Urar kao zanimanje s kojim se sve rjeđe susrećemo svakako je dodatan razlog da upoznate obrt iz samog centra Zagreba koji uspješno opstaje više od 50 godina.

Urarska radionica posluje na istoj lokaciji još od 1928. godine, a urar Ivan Puzak preuzeo je radionicu 1981. godine. Nakon rada u poduzeću Sat odlučio je primijeniti stečeno iskustvo ulaganjem i otvaranjem vlastita obrta.

Ulaganjem resursa i modernizacijom prostora, Ivan Puzak otvorio je ovlašteni servis satova bezvremenske švicarske Omege. Neprestano usavršavanje kroz višegodišnje ulaganje u obrt pokazalo se uspješnim jer je u razdoblju prevlasti elektroničkih satova – Ivan Puzak opstao.

“Uz stalnu edukaciju i praćenjem novosti u industriji satova održavamo zavidnu kvalitetu usluge, s kojom smo se i u najtežim periodima mehaničkih satova uspješno održali”, ističe Ivan Puzak.

urarska_radiona_omega02

Bez obzira na svakodnevne izume pametnih satova, mehanički satovi uvijek će imati poseban status kod istinskih zaljubljenika u jedinstvene švicarce.

“Satovi su se nekada puno više cijenili, a trend mehaničkih satova vraća se na velika vrata, što je svakako velika stvar za urarsko zanimanje. Vjerujem da ćemo opstati jer više ne postoje takva zanimanja”, napominje.

Omega se kao prava ikona urarske industrije brine da svaki njihov ovlašteni servis njeguje tradiciju i švicarske propise, pa se tako urarska radionica može pohvaliti vrhunskim uređajima koje brižljivo kontroliraju švicarski partneri.

“Radionica je osposobljena za najsloženije intervencije na gotovo svim satovima, a naša je najveća prednost beskompromisna kvaliteta obavljenog servisa, o čemu mogu posvjedočiti tisuće naših zadovoljnih klijenata. Napori uloženi u informatizaciju i modernizaciju te pojačanje radnog tima vode daljnjem unapređenju naše usluge”, ističe Ivan Puzak.

Posjedujete li vrijedan sat, sjetite se da ga je potrebno servisirati svakih pet godina kako bi ostao besprijekoran i sljedećim generacijama, a za kvalitetan sat ne trebate izdvojiti malo bogatstvo jer u rasponu od dvije do pet tisuća kuna možete kupiti vrhunski sat marke Longines, savjetuje Ivan Puzak.

Urarska radionica ovlaštena je za servisiranje satova Omega, Longines, Tag Heuer i Rado, a kako sami navode, slobodno im se obratite za satove drugih marki. Ako procijene da mogu kvalitetno obaviti posao, rado će preuzeti vaš sat.

Danas u radionici radi tim od četvero urarskih majstora koji se mogu pohvaliti s položenim hrvatskim i švicarskim certifikatima, a među njima je i kćer Ivana Puzak koja će nastaviti obiteljski posao održavajući malenu radionicu itekako živom na zagrebačkoj karti tradicijskih obrta.

Pregledajte katalog ili naručite:

Postavite pitanje ili naručite:

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu