Salon cipela Strugar

50 godina među najboljima

Obrtnik Alojz Strugar 1967. godine počeo je postolarsku tradiciju obitelji Strugar. Zaslužan je za prepoznatljivost muških ručno rađenih cipela koje se već 50 godina svrstavaju među najbolje. Alojza je naslijedio sin Nenad, koji je cijeloj priči dodao i svoju viziju te se pobrinuo za suvremenost brenda.

U procesu nastajanja cipela sve počinje izborom modela, a zatim izborom materijala. Nakon preciznog uzimanja mjera svakim se cipelama posvećuje posebna pažnja tijekom izrade. Ono što cipele Strugar čini posebnima je i njihova “bespoke” priroda. To znači da klijent modificira postojeći model cipela prema vlastitim željama. Ova mogućnost je od velike važnosti za buduće mladoženje i općenito muškarce koji teže autentičnosti pri modnom izričaju. Osim u zagrebačkoj Ilici 33 cipele se mogu naručiti i kupiti u salonu u Beogradu.

strugar09

U dugoj tradiciji obrta obitelj Strugar je ostavila trag i na hrvatskoj javnoj sceni. Njihove cipele bile su i ostale zaštitni znak mnogih sportskih, političkih i brojnih drugih aktera. Zbog unikatnosti i kvalitete cipele su privlačne i turistima kojima predstavljaju funkcionalni suvenir.

“Sretan sam što sam dio ove obiteljske tradicije. Iako je obrtnik uvijek na neki način rob svom obrtu, na kraju ostaju zadovoljstvo i ponos. Klijentima nudimo kreativne, kvalitetne i estetski privlačne cipele. Isto tako, razveseli me i kada se Talijani, poznati po svojim cipelama, odluče za cipele Strugar”, kaže Nenad.

Njihove cipele su, osim u Hrvatskoj, priznanje dobile i na svjetskoj listi među 500 najboljih proizvođača cipela. Cilj je, navodi Nenad, zadržati kvalitetu i prepoznatljivost te nastaviti uspješno poslovanje.

Social hosted video URL is empty.

Postavite pitanje ili naručite:

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu