Salon cipela Zlatko

Specijalist za muške cipele

Salon cipela Zlatko davne 1973. godine osnovao je Zlatko Budiselić. Obrt je naslijedio njegov sin Bruno, koji je zadržao kvalitetu izrade do danas.

Specijalizirani su za izradu muških cipela u malim serijama ili po mjeri. Proizvode modele od broja 38 do broja 50 te upotrebljavaju isključivo prvoklasne materijale.

Proizvodnja i trgovina se nalaze u središtu Zagreba te su se s vremenom sve više usredotočili na izvoz cipela, što im se pokazalo uspješnijim. Za sebe kažu da izrađuju cipele za dva tipa muškarca: one koji točno znaju što žele i one koji ne znaju.

salon_cipela_zlatko11

Bruno Budiselić napominje kako im je 80% stranih kupaca te da često sudjeluju na sajmovima u susjednoj Italiji. U maloj obiteljskoj obućarskoj radnji zaposlena je cijela obitelj, a sve cipele isključivo su njihov dizajn. Prate aktualne trendove i upotrebljavaju samo najkvalitetniju kožu, zbog čega su kupci prepoznali njihov ručni rad.

Svaka cipela je unikat te mogu izvesti sve što kupac poželi. Osim kreiranja i proizvodnje muške obuće, salon cipela Zlatko vrši i sve vrste popravaka. U budućnosti planiraju otvaranje trgovine u strogom centru Zagreba, kao i širenje u Splitu.

Ponosno ističu kako imaju brojne vjerne mušterije te da već četiri godine uspješno proizvode za vanjsko tržište, što namjeravaju širiti i dalje. Obitelj Budiselić je pronašla svoj put do tržišta koje cijeni ručni rad i kvalitetnu obuću za koju je spremno izdvojiti novac.

Postavite pitanje ili naručite:

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu