Renato Bočak

Tradicija od 1933. godine

 

Postolar Bočak njeguje tradiciju izrade najkvalitetnije muške i ženske obuće od 1933. godine. Danas je za izradu modernih cipela odgovoran gospodin Renato Bočak, koji je treća generacija postolara u obitelji. Obrt je prepoznatljiv po spoju modernog dizajna i tradicije. Svi proizvodi koji izlaze iz zagrebačke Ilice 53 napravljeni su od pomno biranih materijala i ručni su rad, koji se usavršava već desetljećima.

Iako je muška obuća osnovna djelatnost, u ovom zanimljivom dućanu možete pronaći i žensku obuću, ortopedsku obuću i uloške, kožnato remenje, pa čak i kućne papuče. Trenutačno u arhivi imaju podatke od 15.000 zadovoljnih kupaca te nerijetko prime poziv iz Sjedinjenih Američkih Država i diljem svijeta kojim kupci naručuju obuću, koja ih zatim čeka kad dođu u posjet Zagrebu.

renato_bocak02

Postolar Bočak može se pohvaliti i slavnim mušterijama. Tako je hollywoodski glumac Billy Bob Thornton tijekom snimanja filma došao u dućan i naručio cipele. Nakon nekoliko dana se vratio samo kako bi rekao da nikad nije nosio ništa udobnije.

Sposobnost izrade obuće koju gotovo nitko nema, prekrasan dizajn i kvalitetna izrada koja jamči da je sve što naručite prava koža i ručno šivano, kao i potpuna posvećenost klijentima i izradi, donijeli su im vjerne kupce, koji već 30 godina ne kupuju nigdje drugdje.

Nema mogućnosti popravaka i prepravaka u procesu proizvodnje, pa možete biti sigurni da će vam se obrt Bočak potpuno posvetiti i pružiti vrhunsku uslugu. Zadovoljni ćete odšetati i ponovno se vratiti u dućan, koji je neodoljiv spoj prošlih vremena i moderne elegancije.

KONTAKT BROJ:
+385 1 4846 453
+385 98 387 490

WEB:
www.bocak.fullbusiness.com

E-MAIL:
info@postolar-bocak.hr
postolar_bocak@zagrebcrafts.hr

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak-petak: 10:00-20:00h
Subota: 10:00-14:00h

ADRESA:
Ilica 53;
10 000 Zagreb

Postavite pitanje ili naručite:

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu