Umjesto deset jeftinijih, bolje jedna kvalitetna

Uz sveprisutna sniženja, posežemo za nepotrebnim odjevnim komadima i modnim dodacima. Gomilamo obuću, odjeću i torbice pod izlikom povoljne cijene. Većina kupljenog zaista ima kratkotrajni rok trajanja uzimajući u obzir kvalitetu izrade i materijala (čast iznimkama). Ako samo malo razmislite i zbrojite koliko ste novaca izdvojili za brojne torbe te pogledate naše prijedloge, razmislit ćete o kupovini kvalitetne torbe koju ćete dugo nositi.

 

U salonu torbica Filipčić još uvijek možete pronaći klasične modele od prave kože. Osim gotovih modela u salonu, uvijek se možete obratiti supružnicima Filipčić za kreiranje custom made torbe.

Salon torbica Filipčić

Poznata zagrebačka dizajnerica Anita Zannotti Štulec obrt temelji na izradi obuće po mjeri, ali modnih dodataka ne izostaje. Zahvaljujući vještim rukama i korištenju isključivo najkvalitetnijih materijala, u salonu A Shoo nude se i torbice stilski prilagođene cipelama.

A shoo – ženska torbica

Da poslovne torbe ne moraju biti dosadne pokazala nam je Ana Dorotić, supruga Miljenka Vuka, vlasnika obrta Vuk Leather. Kod njih možete izabrati kreativne ženske i muške poslovne aktovke, torbe za tablet ili ruksake u bojama koje želite.

Vuk leather

Za izradu personalizirane torbice možete se obratiti Vjekoslavu Završkom, vlasniku kožne galanterije Završki i Tanji Pokupec iz kožne galanterije Pokupec. Oba obrta rade s najfinijim prirodnim materijalima kože te se trude uskladiti estetiku i funkcionalnost galanterije.

Kožna galanterija Završki

Kožna galanterija Pokupec

Sljedeći put prije nego posegnete za još jednom torbicom u kolekciji, osvrnite se i razmislite o izdvajanju novaca za kvalitetnu kožnu torbu kod zagrebačkih kožara.

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu