Suradnja kreativaca: Anđela Ramljak i Lapidarium prikazali emocije kroz autorski nakit

Mario Nokaj, vlasnik popularne zagrebačke zlatarne Lapidarium predstavio je suradnju s mladom glumicom Anđelom Ramljak kao rezultat spajanja nakita i emocija. Glumica i umjetnica Anđela Ramljak uz  postala je novo lice kampanje radionice nakita u Radićevoj. Na fotografijama nosi izabrane komade nakita autora koje Mario Nokaj zastupa u Lapidariumu, Silvija Hrnčira, Irineje Ćubele i Ivana Midžića.

 

foto: Juraj Vuglač

Prema riječima Nokaja do suradnje s Anđelom Ramljak je došlo nakon nekoliko custom made narudžbi glumice, “razvila se misao kako bi prije svega žena, a potom glumica i kreativka kakva Anđela Ramljak svakako jest, mogla pozirati sa nakitom lokalnih autora koje zastupam. Radi se o atraktivnim komadima nakita dizajnera Silvija Hrnčira, Irineje Ćubele i Ivana Midžića, koje ova vrsna kazališna glumica nosi i predstavlja s posebno izraženom emocijom”, istaknuo je.

foto: Juraj Vuglač

foto: Juraj Vuglač

foto: Juraj Vuglač

Kolekcije Origami i Val autora Silvia Hrnčira, Ginko kolekcija Irineje Ćubele i kolekcija Midzo, Ivana Midžića mogu se pronaći u Lapidariumu u Radićevoj 10. Obitelj Nokaj još 1990. osnovala je zlatarnu Mario na Krvavome mostu, a poslovanje su proširili u Lapidarium, kako bi se okrenuli galerijskom konceptu. Njeguju jedinstvene kolekcije nakita od zlata i srebra zahvaljujući brojnim suradnjama s domaćim i stranim kreativcima.

foto: Juraj Vuglač

foto: Juraj Vuglač

foto: Juraj Vuglač

Kroz Lapidarium žele održati suradnju s dizajnerima kroz kolekcije, naglašavajući mogućnost personaliziranih autorskih komada nakita.

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu