Priprema za romantične zimske dane: Cofleki, francuzice i kišobrani

U vremenima kada kišobrane promatramo kao potrošnu robu, ističu se ručno rađeni kišobrani Cerovečki koji bilježe stalan rast prodaje. Savršeno funkcioniraju kao originalan poklon za sve važnije prigode u životu, a kupovinom dobijete i garanciju od godinu dana.

Idealni su za romantičnu jesensko-zimsku šetnju, a svoju dugotrajnost mogu zahvaliti kvalitetnoj izradi od poliestera, satena i pamuka s čvrstom drškom od kestena i bambusa. Kako biste bili sigurni u kvalitetu kišobrana, Tomislav Cerovečki pobrinuo se da koristi impregnirani konac te metalne žice otporne na hrđu. Koliko ljudi obožavaju njegove kišobrane, najbolje govori podatak o kupovini čak tri kišobrana preko Zagreb Crafts kataloga, koja su sretno otputovala u Sjedinjene Američke Države.

 

S dolaskom hladnijih vremena, osim must-have kišobrana, vadimo i zimska pokrivala za glavu iz ormara. Pravo mjesto za kupovinu šarenih vunenih kapica s coflekima, klobučarska je radionica Cahun. Ručna tehnika izrade šešira postojana je kroz godine, a sva pokrivala i dalje izrađuju na drvenim i aluminijskim kalupima. Od materijala najčešće koriste zečju dlaku, koja je i najzahvalnija za sve vremenske uvjete. Kod Josipe Cahun možete pronaći sve vrste pokrivala za glavu, a vječne kraljice stila, popularne francuzice, pravi su izbor u nadolazećim mjesecima.

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu