Pokloni za duga i lijepa sjećanja

Uvijek se veselimo raznim zajedničkim druženjima te malim i velikim znakovima pažnje koje tom prilikom uručujemo. Oni nas podsjećaju na nezaboravne trenutke provedene s dragim i bliskim osobama. Kako bismo vam pomogli u traženju poklona za razne prilike, pripremili smo nekoliko prijedloga iz ponude naših majstorskih obrtničkih radionica

 

Ukoliko tražite praktičan poklon za prijateljicu ili pak za rođendan prijateljičinog djeteta, odličnu kupovinu možete obaviti u obućarskom obrtu cipele Valek u Ilici 47. Tamo ćete pronaći iznimno kvalitetne i maštovite dječje cipelice i čizmice koje će najmlađima pružiti maksimalnu udobnost sa štihom sasvim posebnog dizajna. Uz asortiman dječje obuće, u ponudi su i prekrasni modeli ženskih kućnih papuča u rasponu brojeva od 37 do 42. Široki spektar materijala u svim bojama s mogućnošću kombiniranja raznovrsnih ukrasa te isključivo ručni rad zasigurno će zaokupiti vašu pažnju i razveseliti osobu koju darujete.


Sljedeći prijedlog je svratiti na Trg bana Jelačića 15, u majstorski obrt Peroklinika Penkala – u  radionicu za izradu, popravak i servisiranje pisaćeg pribora i nalivpera. Peroklinika je povezala ideju sa Zagrepčaninom Slavoljubom Penkalom koji je 1906. godine izmislio prvu mehaničku olovku na svijetu sa grafitnim uloškom, a poznata je i po replici prve mehaničke olovke. Uz penkalu ide certifikat preveden na 24 jezika o povijesti olovke i tvornice koja ju je nekoć izvozila diljem svijeta te je potpuno identična originalu i nalazi se u kutijici, koja je također replika originala. Izrađuju i  ekskluzivne, ručno rađene i lakirane drvene kutijice za olovke od velebitskog javora, drveta divlje trešnje, oraha ili kruške.

U tvrtki Kristal Saki iz Samobora možete kupiti iznimne, ručno rađene čaše, kaleže, vaze, zdjele, pepeljare, pladnjeve, boce, vrčeve i druge proizvode. Predmeti su brušeni u raznim dezenima, serijski i unikatno, a rade ih i po narudžbi i želji kupaca. Osmislili su i izradili najpoznatije dizajne: od klasičnih motiva do motiva prirode, razne nazive i natpise prema željama klijenata. Također izrađuju i sve vrste gravura na kristalu. A kako su među najtraženijim artiklima personalizirane čaše za vino, Kristal Saki je pravo mjesto gdje ćete pronaći idealni set za poklon dragim prijateljima.

Vrlo popularni i praktični pokloni su usluge naših majstorskih radionica pa tako predlažemo da dragoj osobi darujete posjet Frizerskom salonu Kincl. U salonu se koriste vrhunski proizvodi za bojanje i njegu kose, a posebno ističu pogodnost pomoću koje će svaki student imati vrhunsku frizuru po povoljnijoj cijeni jer nude 30% popusta na sve cijene usluga (popust se može ostvariti uz predočenje važeće x-ice ili indeksa). Uz malo mašte i poznavanje želja i navika osobe kojoj pripremate poklon, uvjereni smo da će naše majstorske radionice zadovoljiti i najzahtjevniji ukus svakog slavljenika.

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu