Najljepši prsteni iz kataloga Zagreb Craftsa

Iz kataloga proizvoda zagrebačkih obrtnika odabrali smo najzanimljivije primjerke omiljenog nakita. Bilo da ste fan pomaknutih geometrijskih oblika ili dijamantnih unikata, u našem izboru pronađite nešto za sebe.

 

Matematika je posvuda oko nas

Tea Jagarinec iz Zlatarne Bijou kao istinska zaljubljenica u geometrijske oblike izrađuje potpuno drugačije prstenje. Neobičnih pravocrtnih oblika s mnogobrojnim fino izrađenim sitnim detaljima, nakit zlatarne Bijou ističe se unikatnim komadima. Njegujući tradicionalnu tehniku izrade, oduševit će vas prstenom Kocka i prstenom s dragim ili poludragim kamenjem.

zagrebcrafts.hr/zlatarna-bijou

 

Prstenje od kojeg zastaje dah

U poznatoj zagrebačkoj zlatarni Dijamant koju vodi obitelj Crkvenac pronaći ćete veličanstvene primjerke prstenja s dijamantima i biserima. Kao usko specijalizirana zlatarna za draga kamenja, dijamante i bisere, kod njih ćete pronaći prstene s dijamantima. Tko ne bi volio takav vječni prsten s kamenom kojem još uvijek tepamo da su nam najbolji prijatelji.

zagrebcrafts.hr/zlatarna-dijamant

 

Srebrni prsten iz posebne Krznarićeve kolekcije

Krunoslav Krznarić zapaženi je zagrebački zlatar posvećen isključivo srebru. Godinama izrađuje serije nakita inspirirane tradicijom i botanikom. Cijelu seriju nakita posvetio je krilima vodene muhe plesačice te smo odabrali prsten koji najbolje prezentira istoimenu seriju nakita.

Zlatarna Krznarić – Srebrni prsten; “Krila m. plesačice”

 

Srebrni prsten inspiriran morskim valovima

Obitelj Nokaj iz zlatarne Lapidarium može se pohvaliti unikatnim suradnjama s domaćim i stranim umjetnicima. Među brojnim umjetničkim primjercima u Lapidariumu, izdvojili smo prsten Val.

Zlatarna Lapidarium – Prsten Val

 

Bijelo zlato i dijamanti

Neodoljiva kombinacija bijelog zlata i dijamanta, unikatni je primjer prstena u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Potpuni ručni rad obitelji Bashote platit ćete 43.700,00 kuna, a u međuvremenu ga škicajte diveći mu se.

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu