Ljetni koraci uz A shoo

Neizostavan dio svakog ljetnog outfita zasigurno je i prigodna obuća. Zagrebački a shoo brend nudi pravi užitak za stopala. Gospođa Slađana Štulec, zaposlenica u salonu i jedna od nositeljica brenda, predstavila je za Zagreb Crafts aktualnu ljetnu kolekciju i novitete u svijetu ljetne obuće.

Doznali smo tako da sve više žena bira udobnost i odlučuje se za ravne sandale. Izgleda kako to nisu nametnuli trendovi već je došlo samo po sebi. Spoj estetike i udobnosti na prvom je mjestu.

Osluškujući te potrebe, a shoo nudi zanimljivu ”tattoo” liniju ručno rađenih kožnih sandala koje dolaze u nekoliko boja, a osvajaju efektnim dizajnom i udobnošću. U aktualnoj kolekciji su i ručno izrađene kožne japanke s elementima šarenih drvenih perlica. Ove japanke posebno su zanimljive modno osviještenim djevojkama koje znaju prepoznati jedinstvenost i kvalitetu obrtničkih proizvoda.

U a shoo ponudi nalaze se i inovativne japanke od prirodne gume. Napravljene su tako da ih se može doslovno složiti u torbu i uvijek imati pri ruci. Dostupne su u raznim vedrim bojama te u onim tamnijim. Prema dojmovima kupaca koji su ih nosili na ljetovanju, opravdale su povjerenje, udobne su i ne kližu se.

Osim na žene, a shoo misli i na muškarce tako da se u njihovoj kolekciji kriju i sandale za one koje krasi odvažnost. Udoban model muških sandala dolazi u plavoj i žutoj boji. Za one kojima sandale nisu prvi izbor, pripremili su klasične muške mokasine koje su popularan ljetni izbor

”Ručni rad svake vrste zahtjeva posvećenost svakom detalju, a mi se toga držimo. Ne bismo imali obraza doći pred klijenta da ne vjerujemo u kvalitetu svojih proizvoda”- izjavila je Slađana za Zagreb Crafts.

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu