Blagdanski outfit za sve prilike, 2. dio

Blagdansko vrijeme, osim bogatog jelovnika ispunjenog raznovrsnim delicijama, obiluje i intenzivnijim  društvenim događanjima. Dane blagdana provodimo u druženjima u vlastitu domu ili zajedničkim izlaskom u javne prostore poput klubova, kafića, restorana te šetnjom po zagrebačkom adventu. Svaka od tih prilika nalaže određeni  odjevni stil, a naši majstorski obrti  nude bogati asortiman odjevnih predmeta i modnih detalja prigodnih za nošenje u raznim prilikama

 

Partyji u klubovima pretpostavljaju lude noći u doslovnom smislu riječi pa neka ženski nakit bude hrabriji i upadljiviji (nakit Nicky, Ilica 36 u dvorištu), a frizure maštovite (frizerski salon Kincl, Langov trg 3). Birajte odjevne predmete izrađene od laganijeg materijala. Odjenite se slojevito da se možete raskomotiti ako vam zbog gužve ili plesa postane pretoplo. Neka sve bude u savršenim bojama. Pomno birajte detalje. Sada je prilika i za šljokice u spreju za kosu, ali i svjetlucava sjenila. Ukrasite se trendi čipkom, tilom ili metalik komadima odjeće. Sve zaokružite trendi kaputom ili ogrtačem (Modni salon Dora, Kamenita 2) .

U kućnom ozračju, kada u domu očekujete drage prijatelje kako biste zajedno proveli ugodne trenutke u druženju i kušanju blagdanskih delicija, trenirke i previše opušten outfit poželjno je zamijeniti kvalitetnijim komadima odjeće. Odjenite nešto udobno, crveno i prikladno blagdanu. Tople i praktične pulovere i veste zaista je jednostavno kombinirati. Ako se ne želite odreći svečanijeg looka i za obiteljsko druženje, birajte jednostavnije haljine ravnih linija koje neće previše isticati vašu liniju tijela. Tako ćete se u svakom trenutku osjećati udobno i ne morate razmišljati koliko ste pojeli tijekom bogatoga blagdanskog ručka ili večere.

Sada još samo ostaje da izaberete idealno okruženje i outfit pa zabava može početi!

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu