Modni krznar Tomislav Dvoravić , vl. Antonela Dvoravić Šarčević

Tradicija od 1950. godine

Antonela Dvoravić Šarčević vlasnica je krznarskog obrta koji se od samih početaka nalazi u Ilici 49. Njega je 1950. godine utemeljio njen otac Tomislav Dvoravić. On je bio cijenjeni predavač u Školi za tekstil, kožu i dizajn te poznati krznar, a njemu u čast obrt nosi ime. Antonela je 2014. godine. posao službeno preuzela od majke.

modni-krznar-tomislav-dvoravi24

„Nastojimo  pratiti modne trendove prilagođene svim dobnim skupinama, a najsretnija sam kada ispunim očekivanja klijenata. Imamo dosta dugogodišnjih, a pojave se i novi. Krzno će uvijek biti u modi i imati svoje obožavatelje. Može ga se prekrajati i dobrim održavanjem imati dugi niz godina. Time pokazuje svoju isplativost jer je prvotno skuplje od većine materijala. U svom obrtu se trudim sačuvati kvalitetu i tradiciju te uz to pratiti tržišne promjene. Postala sam još aktivnija na internetu pa  se posjetitelji moje službene stranice mogu još bolje upoznati s proizvodima„– objašnjava simpatična Antonela.

U ponudi Krznarije nalaze se kaputi, ovratnici, kape, prsluci i ostala krznena pokrivala, a materijali se uglavnom nabavljaju iz Njemačke i Skandinavije. Svako krzno i koža, navodi Antonela, obrađuju se na specifičan način i to im daje dodatnu posebnost. Od usluga se još ističu prekrajanja te tradicionalno krznarsko čišćenje.

Postavite pitanje ili naručite:

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu