Lion Holsters

Specijalizirani za izradu kožne galanterije za zaštitarsku, policijsku i lovačku opremu

Nastavljajući obiteljsku tradiciju bavljenja kožom, Silvio Lončarić godinama uspješno vodi obrt Lion specijaliziran za izradu različitih kožnih proizvoda.

Djed Lončarić izrađivao je cipele i remenariju, a tata Josip i sin Silvio usko su specijalizirali za izradu kožne galanterije za zaštitarsku, policijsku i lovačku opremu, uz kreiranje inovativnih namjenskih ručnih komada.

Osim futrola za oružje, koje najčešće izrađuju za Ministarstvo unutarnjih poslova, Silvio Lončarić osmislio je pametna rješenja za fotografsku opremu u obliku “hand-made” kožnih tregera za fotoaparate.

lion_holsters16

Budući da proizvode manje količine njegujući isključivo ručni rad, prva veća serija im je bila proizvodnja znački. Pametni dizajn kožnog nosača za značke ujedno su i zaštitili u Agenciji za intelektualno vlasništvo, a posebne kožne komade izrađuju za razne predstave zagrebačkih kazališta.

Dugi niz godina surađuju s Ministarstvom oružanih snaga i većinom zaštitarskih tvrtki za futrole, a prema narudžbi rade na izazovnim projektima prema željama klijenata.

Tako su imali prilike raditi unikatne gravirane siceve za kultne motocikle Harley Davidson te luksuzne kovčege za oružje i replike opreme za alkare. Tijekom službenog posjeta bivšeg američkog predsjednika Georgea Busha izradili su “custom-made” futrole i kovčeg za oružje kao državnički poklon.

Svi njihovi proizvodi ručno su rađeni, obrađivani, oblikovani i ukrašavani, a cijeli postupak temelje na staromajstorskom pristupu rada. Kao glavnu prednost svojih proizvoda ističu postojanu razinu kvalitete jer većina proizvodnih radionica napušta ručni pristup radu bazirajući se na serijskoj proizvodnji.

Postavite pitanje ili naručite:

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu