Krojački obrt Jura

Ideju mušterije pretvara u stvarnost

Već dvije generacije, točnije od 1973. godine, krojački obrt Jura uspješno posluje u širem središtu Zagreba. Radionu danas vodi Tomislav Kuna, koji je posao preuzeo od oca Jurja Kune. Bave se šivanjem odjeće prema mjeri, a u trgovini imaju nekoliko gotovih komada odjeće.

Specijalizirani su za muška odijela, ali i muške i ženske kapute, frakove, prsluke i sakoe. Osim krojenja bave se i popravcima prekrajanja, a rijetki su u Zagrebu koji ručno rade rupice za gumbe na odjeći.

krojacki_obrt_jura09

S četrdesetogodišnjom tradicijom, stalnih mušterija im ne nedostaje, a sve je više mladih poslovnjaka koji kupuju odijela prema narudžbi. Kako Tomislav Kuna pojašnjava: “Kultura odijevanja se promijenila, pa tako danas većina ni nema odijela, nego na posao idu u trapericama i košulji, dok je nekada to bilo nezamislivo”.

U obitelji Kuna uglavnom su muškarci šivali, tako da je Tomislav odmalena učio šivanje od oca. Napominje da je najzadovoljniji kada ideju mušterije pretvori u stvarnost, a za budućnost planira modernizaciju strojeva i povećanje broja zaposlenih.

KONTAKT BROJ:
+385 1 2311 220

EMAIL:
krojacki_obrt_jura@zagrebcrafts.hr

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak-petak: 08:00-19:00h
Subota: 08:00-14:00h

ADRESA:
Maksimirska 26;
10 000 Zagreb

Postavite pitanje ili naručite:

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu