Kopir biro Balen

Priča o ljubavi i uspješnom poslu

Supružnici Tonica i Darko Balen obiteljsku tradiciju počeli su u stanu, u Ilici 28. Kako su se širili, i posao i obitelj, potražili su novu lokaciju. Obrt Kopir biro Balen od 1981. godine smješten je na Kaptolu 11, a tamo se nalazi i danas. Tonica je bila tehnički crtač, a Darko arhitekt, tako da su spletom okolnosti došli na ideju pokretanja obrta knjigoveških i srodnih usluga. Njih je 2014. naslijedila kći Natalie Orsag.

Natalie je od malih nogu bila uz roditelje u obrtništvu, a poslije se i službeno zaposlila te ostala i nastavila razvijati posao. Uz nju radi i zaposlenica Ivana, koja je 13 godina u timu Kopir biroa Balen. U ovom obrtu, među ostalim, nude usluge printanja, kopiranja, plastificiranja, tiska na magnete, šalice, majice, plotanja, uveza,  računalne obrade te ostale knjigoveške usluge.

kopir_biro_balen06

“Drži me određeni inat. Inat da opstanemo. Od presudne važnosti je dobra komunikacija sa svim klijentima, posebice onim dugogodišnjim. Ponosni smo na suradnju s Crkvom, kazalištem Komedija te općenito poslovnim i privatnim osobama s Kaptola, Opatovine, Tkalčićeve i ostalih susjednih dijelova. No među klijentima imamo i onih koji dođu iz drugih dijelova grada, oni su zadovoljni našim pristupom i znaju kako će za svoj novac dobiti najbolju uslugu. Naša lokacija je za nas idealna. U centru smo, ali ipak i u određenom mirnom okruženju u kojem je ugodno raditi”, objašnjava Natalie.

U budućnosti Kopir biro Balen planira nabavu UV printera i plotera za vanjski print. Uz pomoć njih moći će proširiti ponudu i biti još konkurentniji na tržištu. Uz obrt Natalie ponajprije veže obiteljsku tradiciju. Znajući koliko truda i rada je potrebno da se stvori vlastiti posao, tim je više ponosna na sve što su njezini roditelji ostvarili te se nada kako će obiteljski obrt još dugo i uspješno poslovati.

Social hosted video URL is empty.

Postavite pitanje ili naručite:

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu