Kartonaža Hudetz

5 generacija u obiteljskom poslu od 1862.

Zanimanje kakvo sve rjeđe viđamo njeguje se od davne 1862. godine u obitelji Hudetz. S dugom povijesti postojanja, Vilim Hudetz otvorio je kartonažu na današnjoj adresi, u Gundulićevoj 29, nakon čega ga je naslijedio sin Marijan, da bi je danas vodila kći Tanja Hudetz kao čak peta generacija obiteljskog posla.

Kartonaža Hudetz izrađuje različite ambalaže, sve vrste kutija, mapa, diploma i tuljaka za diplome. Fokusirani su na izradu ekskluzivnih primjeraka pa tako ne idu na masovnost nego su se usredotočili na kvalitetu svakog primjerka. Posebni su po tome što jedini u Hrvatskoj kvalitetno izrađuju okrugle kutije, popularne flower boxove za luksuzne zagrebačke cvjetne galerije. Uz klasične ambalaže nije im strana izrada drvenih kutija presvučenih baršunom ili kožom.

hudetz02

Tanja Hudetz, voditeljica dugogodišnjeg obiteljskog posla, napominje kako treba znati da svaka opremljenija tiskara može napraviti ambalažu, ali da se treba isticati kvalitetom izrade što su njihovi klijenti prepoznali.

U usporedbi s prijašnjim vremenima, kada su puno radili za državne službenike, danas uglavnom rade s marketinškim agencijama za klijente od Badela do Konzuma i uspješno surađuju s modnim dizajnerima. Kako se oduvijek motala oko kartonaže, Tanji Hudetz velika je želja preseljenje u veći tvornički prostor gdje bi mogli do kraja izraziti svoju kreativnost u proizvodnji s kojom se sve manje bavi zbog obujma svakodnevne papirologije.

Za proizvode koriste prirodne i umjetne materijale te su njihove ambalaže finije izrade uspješno prepoznali i strani klijenti, koji im se neprestano vraćaju. Bez obzira na strojeve koje koriste u svakodnevnom poslu, i dalje prednjači ručni rad. Sa sedmero zaposlenih klijentu mogu isporučiti sve što se dogovore, a u kartonaži se mogu pohvaliti radnicima koji su s njima već 30 godina.

Postavite pitanje ili naručite:

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu