Cvjećarski obrt Poppy

Mak kao najdraži cvijet

Iza obrta Poppy stoji cvjećarka Rafaela Petrinić. Entuzijastična Rafaela svoj obrt nazvala je Poppy jer je to engleska riječi koja označava mak, njezin najdraži cvijet. Mak je opisan kao nježan i otporan, a takav je, kaže Rafaela, i njezin obrt.

Ona je školovana cvjećarka, koja je 2004. pokrenula posao. Iako dolazi iz obrtničke obitelji koja se bavila voćem, ona se još u djetinjstvu zaljubila u cvijeće. Klijentima nudi cvjetna umjetnička djela, bukete i cvjetne dekoracije. To je prirodna materija koja svemu daje dodatnu estetsku i mirisnu vrijednost.

cvjearski_obrt_poppy09

“Ovo je posao u kojemu moraš biti i svojevrsni psiholog. Radi se s ljudima u svim prigodama, kako u najsretnijim tako i u onim najžalosnijim. Nije isto kada s mladenkom birate cvijeće koje će obilježiti jedan od njezinih najpozitivnijih dana i kada dođe netko tko treba cvijeće za sprovod najmilijih. Zato imam poseban pristup svakome od njih. Važno je slušati klijente i surađivati, tada su svi zadovoljni”, govori.

Ističe kako su se nekada količina i vrijeme posla mogli lakše procijeniti, a u doba novih tehnologija sve je izvan uobičajenih okvira. Novo vrijeme donijelo je i osjetne novosti za trinaestu godinu rada Poppyja. Donedavno se lokacija obrta nalazila na Britancu, a prostor se u formi showrooma uskoro seli na Remete.

Unikatnim radovima od rezanog cvijeća pokriva vjenčanja, sprovode, pričesti, krizme, promocije, dekoraciju uredskih prostora i razne druge događaje te namjene.

Social hosted video URL is empty.

Postavite pitanje ili naručite:

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu