Cipele Valek

Maštovite cipelice
prema narudžbi roditelja i djece

Kreativna Valekova radionica cipela godinama uspješno posluje u zagrebačkoj Ilici uveseljavajući nekada velike, a danas one najmanje. Priča o Valekovim cipelama počinje davne 1963. godine, kada je obućarsku radionicu otvorio Valentin Tkalčec i nazvao je prema svom nadimku iz mladosti.

U tadašnje vrijeme isticao se izradom modernih i kvalitetnih cipela za žene, a nakon što je njegova kći Mirjana Tkalčec preuzela radionicu, napravila je zaokret i potpuno se posvetila dječjim cipelicama. Primjetivši da na tržištu nedostaje kvalitetne dječje obuće, okrenula se izradi maštovitih cipelica prema narudžbi roditelja i djece.

“U našoj radionici svako je dijete kreator vlastite cipelice. Nudimo mnoštvo materijala, uzoraka i detalja, a svaka cipela prolazi nekoliko faza izrade, zbog čega je zaista unikatni ručni rad”, priča Mirjana Tkalčec.

cipele_valek11

Svaka cipelica prolazi kroz različite faze proizvodnje, od odabira materijala, preko ukrasa prema želji, do ručnog lijepljenja i konačne izrade cipelice prema zadanim predlošcima. Za cijeli proces kreiranja cipelica zaslužno je čak 12 zaposlenik,a koji se u Valeku svakodnevno trude održati visoku razinu kvalitete obuće i usluge.

Široki spektar materijala u svim bojama s mogućnošću raznovrsnih ukrasa te isključivo ručni rad zaslužni su za dugogodišnje povjerenje kupaca. Kroz individualan pristup izradi obuće prema dječjim mjerama u Valeku stvaraju posebne i unikatne cipelice.

Mirjana Tkalčec, poučena vlastitim iskustvom te sve većim dječjim potrebama za ortopedskim cipelicama, dio proizvodnje usmjerila je i prema onima najpotrebnijima. Nakon brojnih edukacija ističu se i izradom dječje ortopedske obuće.

Svako dijete zaslužuje kvalitetnu obuću, a u Valeku se i svojski trude da svaki model bude maštovit te, ono najbitnije, funkcionalan. Plan im je otvoriti web shop kako bi dodatno proširili prodaju vjerujući da se u moru uniformirane ponude mogu istaknuti unikatnim potpisom i ručnim radom kakav je u današnjem vremenu prava rijetkost.

KONTAKT BROJ:
+385 1 4846 724
+385 99 48 46 724

WEB:
cipele-valek.hr

E-MAIL:
valek@cipele-valek.hr
cipele_valek@zagrebcrafts.hr

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 08:00-2o:00h
Subota 08:00-15:00h

ADRESA:
Ilica 47;
10 000 Zagreb

Postavite pitanje ili naručite:

Unesite traženi pojam i pritisnite Enter za pretragu